RISOTTO MET ASPERGES, KNOFLOOK EN CITROEN

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit het sjalotje in de helft van de boter in een pan met een dikke bodem. Voeg de rijst toe en bak deze glanzend. Doe de knoflook, de asperges en de wijn er 2/3 van de bouillon erbij en laat de asperges zonder deksel op een laag vuur in ca 20 minuten gaar koken. Ondertussen steeds bouillon toevoegen aan de rijst. Voor het serveren de resterende boter en kaas, citroenrasp en gehakte bieslook toevoegen. Garneer met partjes citroen, zwarte peper en eventueel zout.

RISOTTO MET ASPERGES, KNOFLOOK EN CITROEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept