Risotto Met Zongedroogde Tomaten

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een diepe pan of wok en bak de ui 4-5 minuten tot hij zacht is. Voeg de rijst en de safraan erbij. Roer tot de rijst de olie heeft opgenomen en bak hem 1 min. Schenk er beetje bij beetje de wijn en de bouillon bij, terwijl je blijft roeren. Zorg ervoor dat de rijst telkens al het vocht opneemt. Roer de tomaten door de rijst als de helft van het vocht op is. Gebruik al het vocht, en als de rijst daarna nog niet gaar is, voeg je nog wat water toe. Roer de erwten, de ham, en de kaas door de rijst. Verwarm nog 2-3 minuten en dien dan op met parmezaanse kaas.

Risotto Met Zongedroogde Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept