Risotto Met Ingemaakte Octopus En Rode Uienchips

6
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Twee eetlepels olie verwarmen in de pan en 1/3 grofgehakte ui lichtjes laten bruinen. De rest van de ui in 30 minuten, zolang als het duurt om de risotto te bereiden in plakjes in de oven (160 gr) tot chips laten bakken. De ui uit de pan nemen en de octopus in de pan doen. Peper en zout toevoegen. Op een matig vuurtje de octopus in maximum 3 minuten bakken. De octopus is immers al gaar. De rijst koken. Wanneer hij voor 80 procent klaar is, de helft van de octopus toevoegen. Op het einde van de kooktijd het vuur uitdoen, indien nodig een beetje bouillon bijgieten, en de rest van de octopus, een nootje boter en de (gesmolten) kaas toevoegen. Alles mengen.

Risotto Met Ingemaakte Octopus En Rode Uienchips is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept