Risotto Met Schelpjes En Zeevruchten

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ui fijn met de witte selder en stoof in een noot boter aan. Voeg de rijst toe en bevochtig met wat visfumet. Laat al roerend sudderen tot het vocht is opgeslorpt en voeg nog wat vocht toe. Ga zo door tot alle fumet is verwerkt. Stoof de schelpdieren samen met de scampi aan in een nootje boter. Fruit de geperste look mee samen met het bonenkruid en de paprika. Bevochtig met de witte wijn, voeg 1 takje tijm en een blaadje laurier toe en laat onder deksel in 5 tot 6 minuten gaar worden. Voeg de tomatencoulis toe en laat doorkoken. Meng met de rijst. Werk nog af met wat versgeraspte parmezaan.

Risotto Met Schelpjes En Zeevruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept