Risotto Met Verse Grijze Garnalen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalot snipperen, samen met de rijst stoven in de boter zonder te kleuren, blussen met witte wijn en bevochtigen met 2 koppen water. Aan de kook brengen en zacht laten garen op klein vuur, regelmatig roeren. De garnalen pellen en de pellen en koppen bakken in boter, blussen met water of gevogeltebouillon en 15 minuten op een zacht vuurtje laten trekken, zeven en flink uitpersen. Deze garnaalfumet tot de helft inkoken en de saus afwerken met de resterende boter. De garnalen even warmen in deze saus, zonder te koken.

Risotto Met Verse Grijze Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept