Risotto

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rijst (ongewassen of goed gedraagd) bakken in de hete boter of olie; zodra ze doorzichtig en iets geel is de schoongemaakte, kleingesneden ui meefruiten. De hete bouillon (en de wijn) en desgewenst de saffraan of de kurkuma toevoegen; de rijst gaar koken (ca.

25. min; de massa mag iets smeuig zijn). Risotto op smaak afmaken met de tomatenpuree, peper en noormuskaat. De helft van de geraspte kaas erdoor roeren of alle kaas bij de risotto opdienen.

Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept