Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het sjalotje snipperen, de venkel in kleine stukjes snijden, het groen fijnsnijden en bewaren als garnering. De helft van de boter verhitten en hierin de sjalotsnippers glazig fruiten, de rijst toevoegen en blijven roeren tot alle korrels glanzen. De venkel, de saffraan, de wijn en 3/4 van de bouillon toevoegen en de rijst in ? 20 minuten gaar koken. Nu en dan roeren en nog wat bouillon toevoegen als de rijst droger wordt. De vis in blokjes snijden en de laatste 10 minuten in de risotto gaar laten worden. De slagroom, de rest van de boter, de garnalen en de helft van de kaas door de risotto roeren en zout en peper naar smaak toevoegen. De rest van de kaas en het venkelgroen over de risotto strooien en meteen serveren. Lekker met gekookte worteltjes.

Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept