Italie: Geit Gevuld Met Pasta

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul met dit mengsel de buikholte van de geit. Rangschik de kwarten ei voorzichtig in de vulling, zodat ze niet breken. Naai de geit met stevig wit keukengaren dicht.Bestrijk de geit met de reuzel en leg hem in een braadslede. Zet de slede iets langer dan een uur in de voorverwarmde oven tot het vlees gaar is.Desgewenst kun je de geit ook ongeveer een uur boven houtskool roosteren, waarbij je hem voortdurend moet draaien en met olie, zout en peper bestrijken.

Italie: Geit Gevuld Met Pasta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept