Prei-Rissotto Met Brie En Rookspek

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In droge koeken pan spek 5 minuten krokantbakken. Spek uit de pan halen. In boter sjalot, knoflook en prei 5 minuten omscheppend bakken. Rijst toevoegen en omscheppen zo′n 2 minuten mee bakken. Bouillon deel voor deel toevoegen en al roerend laten verdampen, pas nieuw deel bouillon toevoegen als het vorige deel is opgenomen. Brie, driekwart van de parmazaansekaas en helft van het spek door de risotto roeren. Risotto doorwarmen tot de kaas is gesmolten. Helft van de bieslook fijnsnijden en door de risotto scheppen, andere helft in stukken van 3 cm snijden. Rest van de kaas, spek en bieslooksprietjes over de risotto strooien. Klaar voor te serveren. Kcal pp 1100

Prei-Rissotto Met Brie En Rookspek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wildragout met guavesaus
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde Rode Kool Met Rookspek En Balsamicoazijn
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kwartels Met Rookspek
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept