Heerlijke Risotto Met Paddestoelen

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook en houd hem op een laag vuur tegen de kook aan. Verhit 1 eetl. olie in de braadpan en bak de gedroogde paddestoelen of het eekhoorntjesbrood en de rijst zachtjes ca. 1 minuut. Schenk ca. eenderde van de hete bouillon bij de rijst. Laat de rijst, al roerende, zachtjes koken tot de bouillon is opgenomen. Voeg weer een scheut hete bouillon toe. Ga zo, al roerende, door tot de rijst gaar is (20 a 25 min) en alle bouillon is opgenomen (risotto moet vochtig zijn). Verhit intussen de rest van de olie in een koekepan en bak de sjalot met de knoflook zachtjes ca. 1 minuut, voeg dan de champignons en tijm toe en bak ca. 3 minuten mee, af en toe omscheppen. Schep de gebakken champignons en de peterselie door de risotto en breng het op smaak met zout en peper en strooi de parmazaanse kaas erover.

Heerlijke Risotto Met Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien smoothie
Bekijk recept