Risotto Met Parmezaanse Kaas En Tijm

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de sjalot fijn en stoof in een pan met olie glazig. Voeg de rijst toe en stoof dat eveneens gaar. Blus de rijst met wijn en een beetje groentebouillonen onder roeren laten opgaan tot de vloeistof helemaal is opgezogen. Breng met zout en peper op smaak. Voeg de overige bouillon beetje bij beetje toe zodat de rijst steeds net met vloeistof is bedekt. Gaar de rijst in ongeveer 40 minuten en roer hierbij regelmatig. Snijd de courgette in plakjes. Voeg de courgette en de erwten na afloop van ongeveer 30 minuten aan de rijst toe 50 gram van de geraspte parmezaanse kaas bij de risotto voegen en nogmaals met zout en peper op smaak brengen.

Risotto Met Parmezaanse Kaas En Tijm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept