Risotto Met Spinazie En Ham

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schenk circa 1/3 van de hete bouillon bij de rijst en voeg de spinazie toe; laat de spinazie op hoog vuur, al roerend, enigszins slinken.Draai dan het vuur lager en laat de risotto, al roerende, zachtjes koken tot het vocht is opgenomen en voeg dan weer een scheutje bouillon toe.Ga zo door tot de rijst gaar is (circa 25 minuten) en de bouillon is opgenomen; voeg na de eerste 10 minuten de hamblokjes toe.De risotto moet een romige textuur hebben en vrij vochtig zijn.Roer tot slot de boter en 4 eetlepels van de kaas door de risotto en breng hem op smaak met zout en peper; draai het vuur uit en laat de risotto afgedekt 2 minuten rusten.

Risotto Met Spinazie En Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept