Lugano Visrisotto

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-dan de visfilets in de pan doen en 10 min pocheren in de bouillon -de vis eruit halen (voorzichtig) en op een schaal leggen en warm houden -bouillon zeven en met water aanvullen tot 1/2 l -hak de tweede ui fijn en hak de uitgelekte paprika′s grof -verhit boter en olie en fruit de ui goudgeel -look uit de pers erbij en de paprika′s en laat even mee fruiten -rijst toevoegen en omscheppend glazig laten worden -blussen met de bouillon en de witte wijn -citroensap erbij en zout naar smaak -op zacht vuurtje 20/25 min gaar koken -de fijngehakte peterselie, garnalen en de saffraan door de rijst scheppen -de visfilets in grove stukken verdeeld er ook bij doen -bestrooi met de geraspte kaas en direct serveren

Lugano Visrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visrisotto Met Rivierkreeft
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visrisotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reesteaks Lugano
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilets Lugano
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept