Saffraanrisotto Met Parmezaanse Kaas

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de saffraan ca. 5 minuten in ? dl bouillon; Pel en rasp de ui. Verhit de helft van de boter in een pan met dikke bodem. Fruit het pepertje even aan. Schep de ui erdoor en pers de knoflook erboven uit. Roer de rijst en de saffraan met vocht erdoor en bak alles nog ca. 2 minuten. Voeg een kwart van de bouillon toe en laat de rijst in een open pan zachtjes koken. Roer regelmatig. Voeg als het meeste vocht is opgenomen weer een kwart van de bouillon toe. Herhaal dit tot alle bouillon op is en kook de risotto zachtjes in nog eens ca. 5 minuten gaar. De risotto mag vochtig blijven, maar de korrels moeten beetgaar zijn. Roer de rest van de boter en de kaas erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Saffraanrisotto Met Parmezaanse Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto met cantharellen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept