De ui schillen en snipperen. De bouillon aan de kook brengen. In een kookpan tweederde van de boter smelten. De uien glazig fruiten. De rijst toevoegen en omroeren. De bouillon bij de rijst voegen. Het deksel op de pan doen en 15 minuten laten sudderen zonder om te roeren. De peterselie spoelen, uitknijpen en fijnhakken. De witte wijn bij de rijst gieten. Nog 10 minuten laten gaarkoken. De resterende boter verhitten in een pan. Het vlees verdelen in 8 kleine biefstukken van gelijke grootte en 1 tot 2 minuten aan elke kant laten bakken. Het vlees tussen 2 diepe borden leggen om warm te houden. De bodem deglaceren met wat vleesbouillon en laten indampen. De peterselie en de helft van de Parmezaanse kaas door de rijst scheppen en verder op smaak brengen met zout en peper. Op voorverwarmde borden 2 biefstukken leggen. Bovenaan de peterselie-risotto schikken. De rijst bestrooien met de rest van de kaas. Het vlees bedekken met saus. De rest van de risotto apart serveren.
Biefstuk Met Peterselierisotto is een recept van Smulweb.nl