Tomatenrisotto Met Rucola En Kaas

1
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de sjalot en knoflook. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalot en knoflook 1 minuut. Schep de rijst erdoor en bak deze al omscheppend 1 min. mee. Doe de tomaat erbij en roerbak ook 1 min. mee. Voeg de bouillon toe en kook de rijst 8 min. Doe als laatste de doperwten erbij en kook ze 6 min. mee. Breng de risotto op smaak met peper en zout. Schep tot slot de rucola door de risotte en serveer met de parmezaanse kaas.

Tomatenrisotto Met Rucola En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept