Pel en snipper de ui.Pel de knoflook en hak ze fijn.Snijd de kabeljauw- en forelfilet in stukjes.Knip in een kopje de peterselie fijn. Breng in een pan 3/4 liter water aan de kook. Verkruimel de bouillontabletten erboven en laat ze oplossen.Verhit de olie in een (braad)pan en fruit de Chilipepertjes 1/2 minuut.Voeg de ui, de knoflook en de rijst toe en bak ze al omscheppend 2 minuten zachtjes glazig.Voeg de tomatensaus toe en verwarm die 3 minuten.Voeg de garnalen en de wijn toe en warm ze 1 minuut mee. Voeg de helft van de bouillon toe en breng die (op een vlamverdeler) aan de kook. Voeg in 10 minuten beetje bij beetje de rest van bouillon toe.Voeg de kabeljauw en de forel toe en kook het geheel onafgedekt in 25 minuten zachtjes gaar; roer af en toe door.Neem de pepertjes uit het rijstmengsel en roer de boter en de peterselie erdoor (= risotto). Breng de risotto eventueel op smaak met zout en peper. Serveer er gemengde sla van tomaat,komkommer en zwarte olijven bij.