Marokaanse Rijstpap (roz B` Lehlib Mnes`em)

8
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg alle andere ingredienten toe en laat de rijst verder koken op het laagste vuur tot de rijst zacht en gaar is en de melk is geabsorbeerd. (het lijkt erg veel melk te zijn maar dit komt beslist goed)

Marokaanse Rijstpap (roz B` Lehlib Mnes`em) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Marokaanse Dadelwalotenkoek
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Marokaanse Lams Tajine Met Venkelknol En Verse Kruiden
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Marokaanse Gehakttaart
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokaanse Gamba'S
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept