Breng het water in de steelpan aan de kook en los het boullionblokje erin op. Verhit een scheut olijfolie in de braadpan. Bak de gesnipperde uien en de uitgeknepen knofllookteentjes op een middelhoog vuur in enkele minuten glazig. Voeg vervolgens de kipfiletblokje toe en bak ze onder voortdurend omscheppen enkele minuten tot ze lichtbruin gekleurd zijn. Voeg hierna de risottorijst, het paprikapoeder en de kurkuma toe en roer het om tot de rijst bedekt is met olie en een beetje glazig wordt. Voeg de pastagroenten toe en laat deze even meesudderen. Reken hiervoor enkele minuten langer als de groenten nog bevroren zijn. Voeg tot slot de boullion toe en breng het geheel aan de kook. Plaats de pan met het deksel erop gedurende 20-25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Neem de pan uit de oven en laat de paella nog een 10 minuten nagaren.
Paella Met Een Thaise Touch is een recept van Smulweb.nl