Paella Met Een Thaise Touch

5
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water in de steelpan aan de kook en los het boullionblokje erin op. Verhit een scheut olijfolie in de braadpan. Bak de gesnipperde uien en de uitgeknepen knofllookteentjes op een middelhoog vuur in enkele minuten glazig. Voeg vervolgens de kipfiletblokje toe en bak ze onder voortdurend omscheppen enkele minuten tot ze lichtbruin gekleurd zijn. Voeg hierna de risottorijst, het paprikapoeder en de kurkuma toe en roer het om tot de rijst bedekt is met olie en een beetje glazig wordt. Voeg de pastagroenten toe en laat deze even meesudderen. Reken hiervoor enkele minuten langer als de groenten nog bevroren zijn. Voeg tot slot de boullion toe en breng het geheel aan de kook. Plaats de pan met het deksel erop gedurende 20-25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Neem de pan uit de oven en laat de paella nog een 10 minuten nagaren.

Paella Met Een Thaise Touch is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met muntthee, lamskotelet en groene groentjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Stroganoff met Moroccan touch en ras el hanoutfriet
45 min-
Bekijk recept
Thaïse curry met jonge groentjes en tofu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept