Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd 1 puntpaprika in kleine stukjes. Snijd van de overige puntpaprikas aan de bovenzijde een klein kapje af en verwijder de zaadlijsten. Verwarm een klein scheutje olijfolie in een hapjespan. Bak hierin de chorizo en de ui. Voeg na een aantal minuten de in stukjes gesneden puntpaprika en de risottorijst toe. Roer tot de risottorijst bedekt is met de olie uit de pan. Schep er een soeplepel kippenbouillon door en roer tot de bouillon door de rijst opgenomen is. Voeg al roerende beetje bij beetje kippenbouillon toe als de kippenbouillon door de rijst is opgenomen tot de risottorijst gaar is. Voeg een theelepel kurkuma toe om de rijst een ietwat gelige kleur te geven. Roer vervolgens de feta door de risottorijst. Als de feta gesmolten is kunnen de garnalen toegevoegd worden. Warm goed door en vul de puntpaprikas met dit mengsel. Leg de gevulde paprikas in een met olijfolie ingevette ovenschaal en zet 15 minuten in het midden van de oven.
Gevulde Paprika`s Met Een Soort Van Paella is een recept van Smulweb.nl