Jalapenopepers laten uitlekken en fijnhakken. Limoen schoonboenen en schil eraf raspen. Limoen uitpersen. In pan 2 el olijfolie verhitten en rijstkorrels al omscheppend rondom glazig bakken. Kokosmelk, jalapenopepers en zout toevoegen en rijst onafgedekt in ca. 20 min. gaar sudderen. Na ca. 10 min. nog 2 dl water toevoegen. Intussen kabeljauwhaas in 4 gelijke stukken snijden en bestrooien met zout en peper. 2 el limoensap erover sprenkelen en ca. 10 min. laten intrekken. Sjalot pellen en fijnsnijden. Spinazie wassen, laten uitlekken en fijnsnijden. Sjalot, spinazie,limoenrasp en 1 el limoensap door risotto scheppen. Van vuur af risotto ca. 5 min. afgedekt laten staan. In koekenpan met antiaanbaklaag 3 el olie verhitten. Kabeljauwhaas op matig vuur 5 min. bakken, halverwege keren. Risotto in kopje scheppen aandrukken en boven een bord keren, dit nog 3 keer herhalen. Kabeljauw ernast leggen.
Gebakken Kabeljauwhaas & Kokosrijst is een recept van Smulweb.nl