Gebakken Kabeljauw Met Risotto Van Garnalen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de risotto: snipper de ui en de knoflook en fruit ze glazig in 1 eetlepel boter. Roer de rijst er 1 min. door. Giet 1 hete soeplepel bouillon op de rijst en roer tot de bouillon bijna is opgelost. Herhaal deze handeling tot alle bouillon is verwerkt, dit duurt ongeveer 20 min. Roer de peterselie en de garnalen door de risotto en kruid met peper en zout. Zet een deksel op de pan en laat nog 3 min. rusten. Haal de kabeljauw met de velkant door de bloem en bestrooi hem met peper en zout. Verwarm de boter en de olie in een pan en bak de kabeljauw met de velkant naar beneden gedurende 5 min.. Laat de vis nog 5 min. gaar worden in een voor verwarmde oven op 180 gr. Geef de risotto erbij.

Gebakken Kabeljauw Met Risotto Van Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept