Thaise Pompoenrisotto Met Gremolata

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de paddestoelen schoon en sauteer ze in olijfolie op hoog vuur. Zet opzij. Bak de salieblaadjes knapperig in olie. Zet opzij. Fruit ui, knoflook en oregano op matig vuur in boter (5 min.). Voeg de rijst toe en bak die tot de korrels lichtbruin zijn en bedekt met boter (5 min.). Deglaceer met madeira en laat inkoken. Voeg een pollepel bouillon toe en blijf roeren tot het vocht is opgenomen door de rijst. Herhaal deze handeling tot de rijst beetgaar en romig is (20 a 25 min.). Voeg halverwege de paddestoelen toe.

Thaise Pompoenrisotto Met Gremolata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept