Risotto Op Z'n Hollands

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui en knoflook fruiten in olie. Op hoog vuur droge rijst toevoegen. Even goed heet laten worden. Hete bouillon beetje bij beetje toevoegen. Champignons erboven op leggen. 20 minuten op zeer zacht vuur laten garen. Peper uit de molen naar smaak toevoegen. Geraspte kaas erdoor heen roeren. De risotto moet niet vochtig maar wel smeuig zijn.

Risotto Op Z'n Hollands is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands aspergemaaltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands pannetje met kalkoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept