Verwarm de oven voor op 180?C. Bak de sjalot 2-3 min. op zacht vuur in 1 el olijfolie, roer dan de rijst erdoor. Schenk de kokende bouillon erbij, sluit de pan af met een deksel en zet hem ? 30 min. in het midden van de oven. Kook intussen de mosselen ? 5 min. met de witte wijn in gesloten pan tot alle schelpen open zijn. Schud de pan enkele keren om. Haal de mosselen uit de schelp. Kook het mosselkookvocht in tot 1⁄3, voeg de slagroom in en kook het nog iets in tot goede sausdikte. Kook de asperges in ruim kokend water met zout in ? 4 min. beetgaar. Deel het kreeftenvlees in vieren en rol de stukken samen met een blaadje basilicum in een stuk katafideeg of in een loempiavel. Bak de pakketjes in een anti-aanbakpan in 1 el olijfolie in 2-3 min. goudbruin. Bestrijk de vis dun met olijfolie en grill hem aan elke kant 1-2 min. in de grillpan. Bestrooi de vis met zout en peper
Gegrilde Zwaardvis Met Krokante Kreeft En Mosselrisotto is een recept van Smulweb.nl