Risotto En Boerenkool

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter/olie in een ruime pan, risottorijst erbij, knoflook, peper en italiaanse kruiden erbij. Risottorijst omscheppen tot deze helemaal bedekt is met boter/olie. Water erbij en aan de kook brengen. Risotto laten koken tot deze het water opgenomen heeft (beetje smeuig laten). Kipfilet in stukjes snijden en bakken. Boerenkool verwarmen, klontje boter toevoegen en vervolgens aan de rijst toevoegen, mengen. Tenslotte de kip toevoegen.

Risotto En Boerenkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept