Risotto Met Rode Wijn

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de schoongemaakte champignons goudbruin in een klontje boter. Stoof de gesnipperde ui en look glazig in boter. Roer er de gewassen rijst bij. Laat eventjes bakken tot de rijst glazig word. Giet er de wijn bij en kook al roerend tot wijn is opgenomen door de rijst. Roer er een pollepel kokende bouillon bij, samen met de in stukjes gesneden eekhoorntjesbrood en roer op laag vuur verder. Voeg er kokende bouillon bij en blijf roeren tot de rijst gaar is (ongeveer 20 minuten. Roer er een klontje boter, de gebakken champignons en de kaas door, breng op smaak met zout en peper en laat 2 minuten onder een deksel rusten. Dien onmiddellijk op.

Risotto Met Rode Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept