Uien pellen en fijnsnipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten. Ui en paprika ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Toevoegen: rozijnen, rauwe rijst en kerriepoeder. Nog ca. 2 minuten al omscheppende bakken. Toevoegen: 6 dl water en bouillontablet. Aan de kook brengen. Rijst met deksel op de pan in ca. 18 minuten gaar koken. Intussen bieflapjes in blokjes van 2 bij 2 cm snijden. Bestrooien met zout en peper. Rest van olie in braadpan verhitten. Bieflapblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Intussen banaan in plakjes snijden. Vlees en banaan door rijst scheppen en even meewarmen. Peterselie erboven fijnknippen en erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Bestrooien met amandelschaafsel.
Kerrie-risotto Met Banaan is een recept van Smulweb.nl