Italie: Risotto Met Groene Asperges

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de asperges en snijd de houtachtige uiteinden (ca. 3 cm) eraf. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm. Pel en snipper het sjalotje. Verhit de olie en de boter in een braadpan en bak de sjalotjessnippers zachtjes tot ze glazig zijn. Voeg de rijst en saffraan toe aan de gefruite sjalotjes en roer tot alle korrels glimmen van het vet. Roer de bouillon door de rijst en breng de vloeistof aan de kook. Roer de aspergestukjes door de rijst en leg het deksel op de pan. Kook de risotto zachtjes gaar en smeuig in ca. 20 minuten. Roer de creme fraiche erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe. Geef de kaas er apart bij.

Italie: Risotto Met Groene Asperges is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept