Snijd het vlees in flinke dobbelstenen. Pel en snipper de uien en de knoflook. Maak de paprika?s schoon en snijd ze in stukken. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olijfolie in een ruime soeppan en bak het vlees al omscheppend bruin. Voeg de ui, de knoflook, de paprika?s en de tomaten toe en bak ze al omscheppend al 5 minuten mee. Voeg de tijm, het laurierblad, het paprikapoeder, de suiker en peper en zout naar smaak toe en schenk de bouillon erbij. Breng de soep aan de kook en laat de soep op een laag vuur in circa 45 minuten helemaal gaar koken. Roer 20 minuten voor het einde de rijst er door en laat deze in de soep gaar worden. Roer vlak voor het serveren de Room Culinair erdoor. Breng de soep zonodig op smaak met zout en cayennepeper.
Goulashsoep Met Rijst is een recept van Smulweb.nl