Goulashsoep Met Rijst

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in flinke dobbelstenen. Pel en snipper de uien en de knoflook. Maak de paprika?s schoon en snijd ze in stukken. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olijfolie in een ruime soeppan en bak het vlees al omscheppend bruin. Voeg de ui, de knoflook, de paprika?s en de tomaten toe en bak ze al omscheppend al 5 minuten mee. Voeg de tijm, het laurierblad, het paprikapoeder, de suiker en peper en zout naar smaak toe en schenk de bouillon erbij. Breng de soep aan de kook en laat de soep op een laag vuur in circa 45 minuten helemaal gaar koken. Roer 20 minuten voor het einde de rijst er door en laat deze in de soep gaar worden. Roer vlak voor het serveren de Room Culinair erdoor. Breng de soep zonodig op smaak met zout en cayennepeper.

Goulashsoep Met Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept