Saffraanrisotto Met Fontinakaas

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de saffraan 5 min in een paar eetlepels warm water. Bak intussen de amandelen en het broodkruim knapperig bruin in een koekenpan. Hak de ui fijn. Bruin de snippers ui in tweederde van de boter in een pan met dikke bodem. Voeg er de rijst toe en bak 3 min. Doe er de saffraan en het weekwater, de wijn en 2,5 dl van de bouillon erbij. Roer goed door op een middelmatig vuur. Voeg telkens een scheut bouillon toe als de rijst droog wordt, en herhaal dit totdat al de bouillon toegevoegd is. Na ong. 18 min is de rijst al dente. Voeg dan de kaas toe tot die gesmolten is. De rijst moet los zijn maar niet meer nat. Bestrooi met de geroosterde broodkruimels en amandelen.

Saffraanrisotto Met Fontinakaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni van kalfsvlees met fontina en salie
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
italiaanse cordon blue (recept peppe giacomazza)
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Portobello En Gemengde Paddestoelen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Diner Met Een Italiaans Accent.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto met cantharellen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept