Gevulde Pijlinktvis In Rode Wijn

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fijngeneden ui met de knoflook glazig bakken in een beetje olijfolie.. De fijngesneden tentakels, chilipoeder, peterselie,munt,en fijngesneden stukjes paprika meebakken. Dan de rijst toevoegen en even doorroeren. De inktvissen vullen met dit mengsel. Niet te vol want de rijst moet nog uitzetten. Met een cocktailprikkertje afsluiten. Dan de gezeefde tomaten warm maken, rode wijn toevoegen en goed laten inkoken. De bouillon toevoegen en de honing en larierblad en 2 teentjes knoflook. Zout en peper naar smaak. De inktvisjes hier in leggen en 1 uur zachtjes laten stoven.

Gevulde Pijlinktvis In Rode Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept