Schil de winterpeen en snij deze in kleine blokjes. 0 Pel en snipper de ui. 0 Was, verwijder de stelen van de selderie en hak de selderie fijn. 0 Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit de winterpeen en de ui glazig. Voeg de rijst toe en bak de rijst in ca. 3 minuten glazig. Voeg de wijn toe aan de rijst en laat de wijn op een hoog vuur verdampen. 0 Voeg de selderie en de bouillon, volgens de gebruiksaanwijzing, beetje bij beetje toe aan de rijst. laat de rijst in ca. 25 minuten gaar worden. 0 Maak de paddestoelen schoon en snij ze in plakjes. 0 Schep de paddestoelen de laatste 10 minuten daar de rijst. Breng op smaak met zout en peper. 0 Verhit de boter in een koekenpan en bak de struisvogel aan beide kanten rose. 0 Snij de struisvogel in schuine plakken en serveer het op de risotto
Risotto Met Struisvogel is een recept van Smulweb.nl