Risotto Van Ticino

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de ui en laat hem aanbraden in olijfolie. Voeg de rijst toe, meng goed dooreen en fruit de rijst mee. Blus met de wijn en de kop koude bouillon. Voeg de fijngehakte champignons toe en laat zachtjes koken. Giet beetje bij beetje de warme bouillon erbij, zodat de rijst net is bedekt. Doe er na een kwartier de saffraan, opgelost in de rest van de bouillon bij. Meng er vlak voor het opdienen de boter, room en Sbrinz door en dan is deze heerlijk ruikende risotto klaar.

Risotto Van Ticino is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toast Uit Ticino
10-20 min -
Bekijk recept
Minestrone Uit Ticino
30-60 min -
Bekijk recept
Minestrone Uit Ticino
30-60 min -
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept