Filotaartjes

10
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi de filodeegvellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vouw de filodeegvellen open, bestrijk ze dun met de boter en stapel ze op elkaar. Snijd ze in negen vierkantjes. Vet de bakvorm in. Bekleed elke holte in de bakvorm met een vierkantje filodeeg. Leg er daarna trapsgewijs nog drie velletjes op, zodat de punten van de vierkantjes naast elkaar omhoog steken.
  • 2 Splits het ei. Bestrijk elk bovenste velletje dun met de eidooier. Bak het deeg in ca. 15 min. goudbruin en gaar, laat daarna afkoelen. Vul de bakjes met een van de vullingen in de recepttips.

Filotaartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Filotaartjes met peer en pecannoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Filotaartjes met appel
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Filotaartjes met gerookte makreelsalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Filotaartjes met gehakt en pompoen
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Filotaartjes met peer en pecannoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Filotaartjes met appel
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Filotaartjes met gerookte makreelsalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Filotaartjes met gehakt en pompoen
45 min Voorgerecht
Bekijk recept