Gemarineerde zalmfritters

20
20 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zalmfilet in 20 gelijke stukjes snijden. Zalm in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Oregano erboven fijnknippen. Paprikapoeder, komijn, zout, azijn en peppersauce toevoegen en voorzichtig door zalm scheppen. In koelkast ca. 1 uur laten intrekken.
  • 2 Bloem op bord strooien. Ei loskloppen met scheutje water. Polenta in diep bord doen. Zalmstukjes één voor één eerst door bloem, dan door ei, dan door polenta wentelen. In wok olie verhitten. Zalmstukjes in 3 porties in ca. 2 minuten in hete olie gaar en goudbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Direct serveren.

Gemarineerde zalmfritters is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept