Risotto Met Cantharellen En Rucola

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en bak de paddestoelen op hoog vuur al omscheppend totdat ze vocht gaan loslaten. Neem de paddestoelen uit de pan en voeg de olie toe. Fruit hierin de ui en knoflook en bak dan de rijst nog even mee. Blus de rijst af met de wijn en voeg als de wijn door de rijst is opgenomen in delen de bouillon toe. Roer af en toe en voeg pas vocht toe als het vorige deel volledig is opgenomen. Dit duurt ongeveer 20 min. Roer na 15 min. de paddestoelen erdoor. De rijst moet zacht zijn, maar nog wel een lekkere beet hebben. Breng de risotto op smaak met versgemalen peper en zout. Schep de room, de rucola en de dragon erdoor.

Risotto Met Cantharellen En Rucola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept