Spinazieballetjes met Parmezaan

4
30 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan water aan de kook en kook de spinazie 2 min. (blancheren). Giet af in een vergiet, laat afkoelen en duw er zo veel mogelijk vocht uit. Hak fijn.
  • 2 Maal het brood en de kaas fijn in de keukenmachine. Meng het brood-kaasmengsel met de eieren, nootmuskaat en knoflook door de spinazie. Voeg peper en zout naar smaak toe. Draai er ca. 30 balletjes van ter grootte van een walnoot.
  • 3 Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in ca. 5 min. rondom bruin. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer warm of koud.

Spinazieballetjes met Parmezaan is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met spinazieballetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazieballetjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept