Empanadas

10
15 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook en peterselie fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en het gehakt. Roer de shoarmakruiden en de tomatentapenade erdoor. Schep de peterselie erdoor.
  • 2 Verdeel het gehakt over de plakjes deeg. Vouw ze dicht en druk de randen dicht met een vork. Bak de pasteitjes in de oven gedurende ca. 15 min. gaar. Serveer ze lauwwarm.

Empanadas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Empanadas (pasteitjes) gevuld met vlees
55 min Snack
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Empanada's met chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanadas met runderstoof en ei
35 min Snack
Bekijk recept

Empanadas (pasteitjes) gevuld met vlees
55 min Snack
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Empanada's met chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanadas met runderstoof en ei
35 min Snack
Bekijk recept