Zoek
Frittata met doperwten en geitenkaas
6
15 min
Albert Heijn
Snack
4
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
8 eieren
50 ml room
3 el verse munt (fijngesneden)
250 g doperwten (ontdooid)
1 rol geitenkaas (150 g, bijv. Tendre Bûche de Chavroux)
1 potje zwarte olijven (zonder pit (240 g), uitgelekt)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 175 °C. Klop in een kom de eieren met room en munt los. Voeg naar smaak zout en peper toe.
2
Strooi de doperwten over de bodem van de vorm en schenk het eimengsel erover. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg ze in de vorm.
3
Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de frittata in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Snijd de frittata in kleine puntjes.
Frittata met doperwten en geitenkaas is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept