Kipspiesjes met gazpacho

6
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de tomaten en paprika met de staafmixer tot een gladde soep. Voeg 3 el olie, azijn, zout en peper toe. Laat de soep, afgedekt, in de koelkast goed koud worden.
  • 2 Pureer met de staafmixer het basilicum en de yoghurt fijn. Laat de yoghurt ook goed koud worden.
  • 3 Verhit de grillpan op hoog vuur goed voor. Rijg de repen filet op 12 geweekte satéstokjes. Bestrijk ze met de resterende olie en bestrooi ze met zout en peper. Gril de spiesjes in ca. 6 min. in de grillpan goudbruin.
  • 4 Schenk de gazpacho in 6 glaasjes en schep de basilicumyoghurt erop. Leg 1 kipspiesje op ieder glas en serveer de resterende spiesjes erbij.

Kipspiesjes met gazpacho is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes met speculaaskruidenmarinade
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met zoete tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept