Thaise viskoekjes

16
25 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis en kip in stukken en doe in de keukenmachine. Voeg het ei, de maïzena en boemboe toe. Rasp de groene schil van de limoen erboven, bewaar de limoen. Pureer 1 min. Vorm met vochtige handen balletjes ter grootte van een golfbal en druk ze plat. Laat minimaal 10 min. opstijven in de koelkast.
  • 2 Pers de limoen uit. Snijd de komkommer in heel kleine blokjes en meng met de ui en chilisaus. Breng op smaak met limoensap.
  • 3 Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes rondom ca. 6-8 min. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de dip.

Thaise viskoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept