Karbonade met bier en dragon

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een schaal het bier met de knoflook, dragon en helft van de azijn en ui. Laat de haaskarbonades hierin afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur marineren. Haal de rest van de uiringen los boven een kom, schenk de rest van de azijn erover en laat afgedekt in de koelkast marineren (dat maakt de uismaak milder).
  • 2 Neem de karbonades uit de marinade en bestrijk ze met olie. Leg de karbonades op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in ca. 7 minuten per kant bruin en gaar. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Serveer de karbonades gegarneerd met wat ringen gemarineerde ui.

Karbonade met bier en dragon is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept