Appel-ananassap

4
12 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de boven- en onderkant van de ananas. Zet de vrucht rechtop op de snijplank en snijd rondom met een scherp mes de schil eraf. Snijd de ananas in de lengte doormidden en elke helft in 4 of 5 parten, zodat ze door de opening van de sapcentrifuge kunnen. Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Doe het fruit in de sapcentrifuge, vang het sap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct.

Appel-ananassap is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Kiwi-aardbeisalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met kip, salsa en ananas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept