Ananas-wortel-gembersap

4
10 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de boven- en onderkant van de ananas. Zet de vrucht rechtop op de snijplank en snijd rondom met een scherp mes de schil eraf. Snijd de ananas in de lengte doormidden en snijd elke helft in 4 of 5 parten, zodat ze door de opening van de sapcentrifuge kunnen. Halveer de penen in de lengte. Doe de gember in de sapcentrifuge, gevolgd door de peen en ananas. Vang het sap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct.

Ananas-wortel-gembersap is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipdrumsticks met sperziebonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarmerde yoghurt met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bieflapjes Met Prei En Gembersap
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje Met Bonnema Saus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept