Zalm-sandwichrepen

12
25 min
Lunchgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de slabladen, scheur de nerf eruit en dep droog. Maak de bosui schoon en snijd fijn. Boen de citroen onder koud stromend water schoon en rasp de schil.
  • 2 Roer de roomkaas met de bosui en het citroenrasp glad. Breng op smaak met zwarte peper. Besmeer de sneetjes brood dun met roomkaas. Verdeel de blaadjes sla en plakjes zalm erover. Besmeer de sneetjes brood met de rest van de roomkaas en leg op de met zalm belegde sneetjes brood.
  • 3 Snijd de korsten van de sandwiches en snijd elk in 3 repen.

Zalm-sandwichrepen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm-Sandwichrepen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept