Frisse vissandwiches

4
10 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 IJsbergsla wassen en in reepjes snijden. Bosui schoonmaken en in kleine ringetjes snijden. Appel schillen, in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Sneetjes brood met tonijnspread bestrijken. Bosui, appel en ijsbergsla over 4 sneetjes verdelen. Bestrooien met peper. Elk sneetje afdekken met tweede sneetje en diagonaal doormidden snijden. Sandwiches in trommeltje of plastic zakje verpakken.

Frisse vissandwiches is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse Vissandwiches
0-10 min -
Bekijk recept
Tilapiasandwich met courgette en ansjovis-kappertjesjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapiasandwich met citroenkrieltjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept