Bagna Cauda (knoflookdip)

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ansjovisfilets laten uitlekken op keukenpapier en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. In steelpan olie op zacht vuur verwarmen. Knoflook en ansjovis ca. 5 minuten meewarmen. Saus in voorverwarmde kom schenken. Serveren met crudités (roosjes en reepjes rauwe groenten).

Bagna Cauda (knoflookdip) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spies met olijven en rivierkreeftjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Knoflookdip
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Bagna Cauda
30-60 min -
Bekijk recept
Bagna Caoda
0-10 min -
Bekijk recept
Bagna Cauda
10-20 min -
Bekijk recept