Anchoïade (ansjovissaus)

1stuk
5 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen en halveren. Ansjovisfilets laten uitlekken en in stukken snijden. In keukenmachine knoflook, ansjovis en azijn pureren. Olie in dun straaltje erbij schenken. Anchoïade overdoen in kom. Op smaak brengen met peper. Serveren met toast of warm stokbrood.

Anchoïade (ansjovissaus) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Rundergebraad met ansjovissaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visfilet met ansjovissaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met ui-ansjovissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Anchoiade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Anchoiade
20-30 min -
Bekijk recept
Anchoiade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Anchoiade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept