Zoek
Tomaten-currydip
6
5 min
Albert Heijn
Bijgerecht
2
sterren op basis van
5
stem(men)
Ingrediënten
500 g cocktailgarnalen ((diepvries), ontdooid en drooggedept)
6 el tomatenketchup
1 tl kerriepoeder
mespuntje rode peper (puree (kruidengemak))
Bereiding
1
Meng in een kommetje de tomatenketchup met de kerriepoeder en naar smaak peperpuree. Serveer bij de cocktailgarnalen.
Tomaten-currydip is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept
Cocktailgarnalen basisrecept
10 min
Snack
Bekijk recept
Currydip
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse Currydip
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept